Csáfordjánosfa Térségi Vízellátó Rendszer Ivóvízminőségjavítási Program

Kedvezményezett: Csáfordjánosfa Község Önkormányzata, Csér Község Önkormányzata és Répceszemere Község Önkormányzata

Projekt címe: Csáfordjánosfa Térségi Vízellátó Rendszer Ivóvízminőségjavítási Program

Projektazonosító: KEHOP-2.1.1-15-2016-00016

Projekt támogatás összege: 73 414 103 Forint

Projekt tartalma:

A beruházás összesen 81.571225 forintból valósult meg. A projekt támogatási összegéből a két Községi Önkormányzat részesült az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság konzorciumi vezetésével.

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében történő beruházás célja volt Csáfordjánosfa, Csér, Répceszemere települések egészséges ivóvízzel való ellátásának biztosítása, az elérhető legjobb technológia megvalósítása, mely a műszaki megfelelősség mellett szükségszerűen magában foglalta a költséghatékonyságot is. A projekt az ivóvízminőség javulás beruházás megvalósítása révén hozzájárult a helyi, tágabb értelemben a regionális környezeti, egészségi állapot javulásához. Az összkomfortos lakókörnyezet növeli az egyes ingatlanok értékét, fokozza a településrész lakosságmegtartó képességét.

„Csáfordjánosfa Térségi Vízellátó Rendszer Ivóvízminőség-javítási Program” című projekt elszámolható összköltsége 81.571225 forint, melyből az európai uniós támogatás összege 73.414103 forint, a fennmaradó rész hazai finanszírozású volt. A projekt a megvalósításával hozzájárult Magyarország derogációs kötelezettségének teljesítéséhez. A kivitelezési munkák 2018. júliusában lezárultak, mely során a projektátadó rendezvényre 2018. július 27-én került sor Csáfordjánosfa faluházában.

Fotógaléria

Akadálymentesített változat